Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €70,-

 ☀️ New summer essentials ☀️

MirtheCastello.com de webshop

We zijn online!

Vandaag 1 juni 2017 is het eindelijk zover en staat MirtheCastello.com online. Na een half jaar hard werken is het gelukt!
Super trots en dankzij de hulp van mijn lieve broer, ouders en vrienden. Dank jullie wel !

Mijn Naam is Mirthe en ik ben 17 jaar. Ik studeer Commercieel Business Management in Amsterdam en mijn droom is een eigen Bedrijf. En deze webshop is de eerste stap.
Vallen en opstaan zal het worden maar ik ga er voor! Mijn idee is in deze webwinkel per seizoen de spullen aan te beiden die je echt wilt hebben, origineel zijn en de beste kwaliteit. Van alle producten heb ik er maar een paar en soms zelfs maar eentje omdat ze bijvoorbeeld handgemaakt zijn. Dus zie je iets dat je echt graag zou willen hebben? Twijfel niet te lang!

If you can’t stop thinking about it, Buy it !

Voor de zomer van 2017 had ik al lang geleden de mooie wannahaves van Sunnylife gespot. Wat een prachtige opblaas flamingo’s, toekans, gouden zwaan en nog veel meer. Ik was er direct verliefd op. Hier zie je jezelf toch zeker op drijven in het zwembad! Maar Sunnylife heeft nog meer mooie producten waar je heel blij van wordt als retro neon-lampen, kaarsen en zelfs rietjes die op je zomerse feestje de cocktails helemaal af maken.

In Tel Aviv vond ik de tassen van Medusa. Niet zo maar tassen, maar handgemaakte vegan tassen. Geen leer dus! En gemaakt van van hoge kwaliteit recyclede en recyclable materialen. Iedere tas heeft zijn eigen unieke print. Gemaakt met liefde en hopelijk door jou met liefde gedragen.

Ondertussen zoek ik verder en staan er naast deze mooie merken inmiddels al een paar extra leuke wannahaves op. Zoals de pompom-sleutelhangers uit Engeland. Zo cute en ook handgemaakt.

Veel plezier met shoppen en tot snel in mijn volgende blogs en vlogs.

Liefs, Mirthe