Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €70,-

 ☀️ New summer essentials ☀️

Onze nieuwe Pool Rings zijn zo tof!

What's New?

Van het Australische merk Sunnylife hebben we voor de zomer van 2019 weer te gekke Floats binnen.
Drijf weg op die de schattige Lama Float of voel je als een zeemeermin in het water met de Mermaid Pool ring of op het Mermaid luchtbed.

 

zwemband wit goud sunnylifebe a watch rood poolring zwemband sunny lifeNieuwe Pool Rings
De nieuwe Poolrings van Sunnylife zijn echte eyecatchers. Je insta pica’s zullen van het scherm spatten met deze zwembanden.
Heerlijk om in weg te dobberen, misschien wel met een glaasje rosé in de hand. De beste manier om te genieten van het zomer of vakantiezonnetje. De Poolrings zijn mooi groot 110 x 110 x 35 cm en van stevig materiaal. Ze kunnen dus wel tegen een stootje. De verschillende kleuren en teksten maken ze nog leuker..de rode band met ‘BAE WATCH’ of de metallic roze band  met ‘ROSÉ ALL DAY’. We zijn benieuwd welke poolring jij kiest voor deze zomer? Wij kunnen niet kiezen.

Kiddy Floats
Ook voor de kleintjes hebben we dit jaar leuke Pool Rings. In juni staat onze Crabby Kiddie Float zelfs in LINDA Magazine! Hoe leuk is dat. Deze kiddie floats zijn van achteren open te maken om ze makkelijk om te kunnen doen. De kiddy Floats zijn net zo stevig van dik PVC en kunnen al die dolle pret in en om het zwembad of op het strand prima aan. De vakantie van jouw kids kan niet meer stuk met een Sunnylife Kiddy Float!

Enjoy Summer!