Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €70,-

 ☀️ New summer essentials ☀️

Nu ook Sunnylife Kids producten online!

Kids Fun

Voor de kleintjes hebben we vanaf nu ook van die leuke Zomerse Musthaves. Natuurlijk hebben we de te gekke Sunnylife Floats voor kids. Maar bijvoorbeeld ook een octopus sproeier voor in de tuin. Te gek voor een warme zomerse dag om lekker af te koelen.

Fun op een warme zomerdag
Ook voor jouw kleintje(s) hebben we vanaf nu de leukste Zomerse Musthaves. Voor een heerlijk dagje strand hebben we te gekke kids versies van de populaire Sunnylife Floats. Wil je lekker een dagje thuis blijven en toch plezier en verkoeling? Tover dan je tuin om tot een waar sproeifestijn met onze Octopus Sproeier. Octopus is eenvoudig aan te sluiten op de tuinslang en jouw kinderen vermaken zich gegarandeerd urenlang.

Of wat dacht je van de Flamingo Backyard Pool? Een mini zwembad voor jouw kleintje in de vorm van een Flamingo. De bodem is opblaasbaar dus comfortabel en lekker zacht. Laat de zomer maar komen!

Lunchtime!
Tussendoor even een lekkere snack of lunch? Maak dan een klein feestje van de tafel met het leuke outdoor servies …. Lekker kleurrijk en met vrolijke vormpjes en, niet onbelangrijk, niet kapot te krijgen, dus veilig voor blote voetjes die snel weer terug naar Octopus willen.