Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €70,-

 ☀️ New summer essentials ☀️

Ruilen & Retourneren

Kan ik een product ruilen of retourneren?

Ruilen & Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je maar liefst 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen.

De producten die je retourneert mogen niet gebruikt zijn en mogen geen gebruikssporen bevatten en dienen indien mogelijk in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Vanuit hygiënisch oogpunt nemen wij geen opblaasbare producten terug.

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren terug vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Procedure

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Laat ons dit dan eerst weten in een bericht per e-mail of post ( klantenservice@mirthecastello.com ). Indien gewenst, kun je hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping.

Retouradres:

MirtheCastello.com
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Afhandeling bij ‘retouren’

De kosten voor een retourzending zijn op kosten van de klant, tenzij het gaat om een defect. Bij een defect ontvangt je een gratis retourlabel.
Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat je het artikel hebt geretourneerd of aangeven hebt te retourneren, terug betaald.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen je er op dat kosten in rekening gebracht worden als het product/ of de producten beschadigd zijn.

Afhandeling bij ‘ruilen’

Na ontvangst en controle van het artikel of artikelen, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen toe. Mits per e-mail (klantenservice@mirthecastello.com) aangegeven dat je het artikel wilt ruilen.