Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €70,-

 ☀️ New summer essentials ☀️

Opblaasbare bekerhouders zijn een leuke en praktische accessoire voor tijdens het zwemmen of relaxen in het water. Deze kleine, opblaasbare drijvers zijn ontworpen om drankjes veilig en droog te houden terwijl je in het water bent.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals opblaasbare flamingo’s, ananassen, donuts en zelfs unicorns! Deze leuke ontwerpen maken ze niet alleen functioneel, maar ook decoratief en trendy. Sommige opblaasbare bekerhouders zijn ook voorzien van extra functies, zoals ingebouwde koelers of een compartiment voor snacks.

Het gebruik van opblaasbare bekerhouders is heel eenvoudig: je blaast ze op en plaatst je drankje in het midden van de houder. Vervolgens laat je de bekerhouder drijven in het water terwijl je geniet van je zwem- of stranddag. Opblaasbare bekerhouders zijn vaak gemaakt van duurzaam PVC-materiaal en zijn bestand tegen water, zon en slijtage.

Opblaasbare bekerhouders zijn een leuke en praktische manier om te voorkomen dat je drankjes omvallen of nat worden tijdens een dagje aan het zwembad of op het strand. Ze zijn ook betaalbaar en gemakkelijk op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Het toevoegen van een opblaasbare bekerhouder aan je zwem- of strandtas kan je dagje uit nog leuker maken!