Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €70,-

 ☀️ New summer essentials ☀️

Badderen & andere 'Binnenblijf' Tips

Stay Home & Play

Stay Home & Play

Wij hebben hier spetterend idee voor toch een leuke tijd binnen

We hebben net gehoord dat we in ieder geval nog tot 28 april zoveel mogelijk binnen moeten blijven vanwege het Coronavirus. De kids kunnen niet naar school en willen graag wat leuks doen. En dit weekend wordt het ook nog eens 20 graden. Dan wil je toch graag buiten spelen!

Wij hebben een paar leuke tips voor je om het binnen en buiten in de tuin toch leuk te maken.

hooded towels handdoekenBadspeeltjes

Een extra keertje in bad om met die leuke badspeeltjes te spelen heeft geen enkel kind bezwaar tegen. Hoe leuk is de Krokodil met kleine krokodilletjes om mee in bad te spelen. Of de Unicorn met haar baby’s. En jouw kindje ruikt heerlijk naar zeemeermin na gebruik van die toffe unicorn badspeeltjes blogMermaid Badbombs. Afdrogen ook geen issue meer..want je maaktje je kleintje droog met die leuke Penquin, Korokodillen of Unicorn badhanddoek.
Alle badspeeltjes en handdoeken vind je hier>

bowling set pinguïn strand opblaasbaarBinnen Spelen

In huis bowlen moet kunnen toch? Zeker als de bal en de kegels opblaasbaar zijn zoals bij de Opblaasbare Bowling Penquin Set. Kan jij ze allemaal in één keer omgooien? En Basketballen.. dat kan ook prima met een opblaasbare Basketbal en Basket.
Voor de allerkleinste hebben we 2 leuke stapelringen. Eentje in de vorm van een Unicorn en eentje in de vorm van een Giraffe.
Kijk voor alle Toys & Games hier>

Buitenspelen in de tuin

bijen bellenblaasHet wordt 20 graden komend weekend en dan wil je niet binnen blijven. In de tuin mag je vast wel even spelen. Bellen blazen is altijd leuk. Wij hebben een coole Bijen Bellenblaas waarmee je de mooiste bellen blaast. En durf jij het aan al lekker in je zwembroek over een krokodil te springen die water spuit? Dan vind je deze watersproeiers vast allemaal leuk!

We hopen dat  we je op leuke ideeën hebben gebracht om deze niet leuke Corona tijd toch een beetje te op te vrolijken!