Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €70,-

 ☀️ New summer essentials ☀️

Dit moet je meenenemen tijdens jouw meiden vakantie

Girls trip inpak tips!

Girls trip inpak tips!

Dus je hebt een zomers strandweekend geboekt met je besties, waar je gaat zwemmen in de oceaan, acai-kommen pakt, geniet van de zon en cocktails terwijl je eindeloze vakantieherinneringen maakt. Maar voordat al het op vakantie gaat, zit je met de gevreesde nachtmerrie van wat je moet inpakken, van hoeveel outfits je nodig hebt tot benodigdheden die je niet meer wilt missen. Volg onze handige suggesties voor een naadloze, stressvrije ervaring om je op weg te helpen met jouw meiden weekend.

Kies voor veelzijdige kleding

Wees modieus en functioneel door outfits in te pakken die zowel chic als casual kunnen worden gedragen. Kies stukken die je van strand naar cocktailbar en van brunch naar sightseeing kunnen brengen. Denk aan lange vloeiende jurken, bijpassende setjes en basics die je kunt mixen en matchen. Deze stijlen zullen ook helpen om dat relaxte zomergevoel te bereiken dat we allemaal kennen en waar we van houden!

Pak je strandtas alvast in

Zorg dat u bij aankomst klaar bent om naar het strand te gaan door je strandtas of canvas draagtas voor te pakken met uw onmisbare strandbenodigdheden. Zorg ervoor dat je een sneldrogende strandhanddoek, een waterfles, SPF50 meeneemt en breng de muziek mee met een waterbestendige Travel Speaker. Voor degenen die zich wat meer luxe voelen, rol je op en gooi je een chique Hangmat Float erin.

Vergeet amusement niet

Het zou echt geen zomervakantieweekend zijn zonder een set Beach Bats en een reisvriendelijke Roll-Up Game die perfect is voor plezier onderweg. Om nog maar te zwijgen over de uren zanderig amusement onder de zon die je zult hebben. En zoals ze zeggen, Girls just wanna have fun! (dus vergeet deze reisverpakkingstip niet)!

Zorg dat wijn gereed is!

Om het weekend sprankelend te beginnen, moet je zeker een koeltas met je favo wijn op voorraad hebben en een feestelijke toost uitbrengen om de gelegenheid te vieren.