Kan ik een product ruilen of retourneren?

Ruilen & Retourneren

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw bestelling dan heeft u 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren terug vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. 

Procedure

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Laat ons dit dan eerst weten in een bericht per e-mail of post ( info@mirthecastello.com ). Indien gewenst, kun je hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping.

Retouradres:

MirtheCastello.com
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Afhandeling bij ‘retouren’
De kosten voor een retourzending zijn op kosten van de klant, tenzij het gaat om een defect. Bij een defect ontvangt u een gratis retourlabel.
Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u het artikel heeft geretouneerd of aangeven heeft te retourneren, terug betaald. 

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen u er op dat kosten in rekening gebracht worden als u het product/ of de producten beschadigd heeft.

Afhandeling bij ‘ruilen’
Na ontvangst en controle van het artikel of artikelen, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen toe. Mits per e-mail (info@mirthecastello.com) aangegeven dat je het artikel wilt ruilen.

{pagina laden in iframe?}
Sluiten
Ontvang € 5,- Korting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Ontvang €5 korting!
Blijf altijd op de hoogte van onze aanbiedingen
Kortingscode: