Klantenservice 071-3626162
Voor 23u besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €70,-

 ☀️ New summer essentials ☀️

30 dagen bedenktijd / herroeping

Hoe kan ik mijn bestelling herroepen?

Bij MirtheCastello.com heb je het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Om je retourzending snel te laten verlopen kun je het beste een mail sturen naar klantenservice@mirthecastello.com om deze aan te melden.

Om jouw bestelling te annuleren of te retourneren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het Modelformulier herroeping. Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien en deze retour te sturen.

Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden.

Let er op bij het retourneren van je bestelling, dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product is in originele staat en zit in de fabrieksverpakking en sealstickers of sealing is aanwezig
  • Het product is compleet

 

Bij elke levering is een een leveringsbon aanwezig in de verzenddoos. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen. Je kunt ook door het invullen van het herroepingsformulier aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het herroepingsformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Heb je de bestelling vooraf betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Indien het product toch gebruikt blijkt of beschadigd is, kunnen we kosten voor waardevermindering in rekening brengen.

Retourneren
De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. De eventueel betaalde oorspronkelijke verzendkosten zullen op de factuur worden verwijderd na ontvangst van de retourzending indien je de hele bestelling retourneert. Wanneer je een artikel retour wilt zenden meld dit dan vooraf aan via klantenservice@mirthecastello.com  zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen.

Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueert MirtheCastello.com het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).

Modelformulier Herroeping

Ons herroepingsformulier vind je hier.